Local Joe – Yleistä tietoa käytöstä

  • Local Joe on paikallisten palveluiden hakusivusto, jossa LADECin toiminta-alueelle (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki) kotipaikkarekisteröidyt yritykset saavat palvelunsa maksutta esille ja josta alueen asukkaat, mökkeilijät, yrittäjät ja yritykset voivat etsiä palveluntarjoajia, pyytää tarjouksia ja sopia toimeksiannoista suoraan palveluntarjoajan kanssa.

  • Local Joen käyttö on maksutonta sekä palveluita tarvitseville ja etsiville asiakkaille sekä mukana oleville palveluita tarjoaville paikallisille yrityksille. Palvelun välityksellä toteutuvista työtilauksistakaan ei veloiteta mitään provisioita.

  • Local Joen maksuttoman käytön tarjoavat Lahden kaupunki sekä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, ja tästä syystä palveluun voivat liittyä vain yritykset, joiden rekisteröity kotipaikka on LADECin toiminta- alueen kunnissa: Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa tai Padasjoella.

  • Local Joessa vain yrityksillä on julkisesti kaikkien sivustolla kävijöiden nähtävissä olevat profiilit. Henkilökäyttäjien profiilitiedot eivät ole muille käyttäjille nähtävissä.

  • Tarjouspyyntöihin, tarjouksiin ja työn suorittamiseen liittyvä asiakkaiden ja yritysten välinen viestittely tapahtuu osapuolten kesken, joten samasta tarjouspyynnöstä kiinnostuneet yritykset eivät näe toisen yrityksen tarjouksia.

  • Kun yritys on suorittanut sovitun työn, järjestelmä kysyy työn tilanneelta asiakkaalta, suositteleeko tämä käyttämäänsä yritystä (Kyllä/Ei). Työn tilaajalla on lisäksi mahdollisuus antaa työn toteutuksesta sanallista palautetta. Arvosteluja Local Joessa mukana olevista yrityksistä voivat antaa vain ne, jotka ovat ostaneet yrityksen palveluita.