Local Joe-verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee localjoe.fi-verkkosivustoa. Seloste on laadittu 22.2.2021 tilanteen mukaisena ja sitä on viimeksi päivitty 22.2.2021.

Vaihtoehtoiset asiointitavat

Jos et pysty hoitamaan asiaasi verkkosivustolla, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@localjoe.fi tai soittaa numeroon asiakaspalvelun numeroon +358400221303.

Miten saavutettava verkkopalvelu on?

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain (WCAG-kriteeristö 2.1, A- ja AA-taso).

Sisällöt, jotka eivät ole saavutettavia

Käyttäjät saattavat edelleen kohdata sivustolla joitakin saavutettavuusongelmia. Seuraavana on luettelo ongelmista, jotka ovat tiedossamme. Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ilmoitathan siitä meille. Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät ole vielä täysin saavutettavia:
Kaikilla visuaalisilla sisällöillä ei ole tekstivastinetta, joka kertoo, mitä kuva tai graafinen elementti esittää. (WCAG 1.1.1) Tämä koskee esimerkiksi keikkaan tai yritykseen liittyviä kuvia.
Joidenkin linkkien nimet eivät ole tarpeeksi kuvaavia ja joiltakin kuvalinkeiltä puuttuu tekstivastine. (WCAG 1.1.1 ja 2.4.4)
Osa verkkosivustolla olevista linkeistä avautuu uuteen ikkunaan, eikä tästä ole mainittulinkin yhteydessä. (WCAG 3.2.1)

Anna palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna palautetta saavutettavuudesta sähköpostitse osoitteeseen info@localjoe.fi. Saavutettavuuspalautteet vastaanottaa Local Joen tekninen tuki.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille. Vastaamme 2 viikon sisällä. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai jos et saa vastausta 2 viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten voit tehdä ilmoituksen ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivuston kehitys

Teemme jatkuvasti työtä tämän sivuston saavutettavuuden parantamiseksi.
Tämä verkkosivusto on julkaistu 25.02.2021.
Pyrimme korjaamaan sivustomme saavutettavuuspuutteita itse arviointimme sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja sivustollamme kävijöiden antamien palautteiden perusteella jatkuvasti ja ensi tilassa.